liberinteleorman.ro

12 absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ militar, repartizaţi la IJJ Teleorman

31 iulie 2018

Începând de astăzi, 12 tineri absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ militar din Jandarmeria Română s-au alăturat Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Teleorman.

Ei au fost prezentaţi echipei manageriale, prilej cu care acestora le-a fost urat bun venit şi le-au fost prezentate priorităţile instituţiei. În perioada următoare, cei mai noi membri ai colectivului jandarmilor teleormăneni, vor parcurge un program de pregătire, pentru a se acomoda cu misiunile pe care le vor avea de îndeplinit.

„… să fiţi corecţi în aplicarea legii, să aveţi iniţiativă, să fiţi curajoşi şi demni, pentru că aceste calităţi vă vor ajuta în carieră (…..). Vă aşteaptă multă muncă, riscuri şi provocări, dar şi satisfacţii pe măsură. Vă cerem să puneţi în practică cunoştinţele dobândite pe parcursul anilor de studii, să aduceţi un suflu nou în instituţie şi să vă ridicaţi la cerinţele noilor locuri de muncă”, au fost recomandările făcute de comanda unităţii, tinerilor jandarmi.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Protecția Copilului Teleorman a ajuns pe mâinile familiei Dragomirescu. De ce administrează Daniela dispozițiile lui Florinel?

Următorul articol

Vreți să știți care e problema noastră, domnu’ viceprimar? Dumneavoastră sunteți!

Cele mai recente articole de Actualitate