liberinteleorman.ro

111 de teleormăneni, selectați pentru a munci în Arad

10 august 2015
Advertisement

ajofm teleormanÎn zilele de 6 şi 7 august a.c., la Zimnicea şi Alexandria, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman a organizat Bursa locurilor de muncă pentru recrutarea a 250 de muncitori necalificaţi, în vederea angajării şi instruirii în meseria de confecţioner cablaje auto, în oraşul Ineu, judeţul Arad.

În cadrul acestor evenimente, persoanele participante au fost informate de către angajaţii A.J.O.F.M Teleorman şi reprezentanţii angajatorului despre condiţiile şi facilităţile privind ocuparea acestor locuri de muncă.

La burse au fost prezente 860 de persoane (Zimnicea – 380 persoane, Alexandria – 480 persoane), din care angajatorul a selectat în vederea încadrării în muncă, un număr de 111 de persoane (Zimnicea – 39 persoane, Alexandria – 72 persoane).

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro, a anunțat Iuliana Bădica –
Consilier superior în cadrul Compartimentului Juridic, Relaţii cu Publicul, Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ al AJOFM Teleorman.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Protejaţii lui Dragnea primesc comune în dar, pentru a semna în fals contracte cu Tel Drum

Următorul articol

În ropote de strigăte și aplauze, Ideo Ideis X s-a încheiat

Cele mai recente articole de Actualitate