100 lei – miza pentru care un tânăr din Videle a jefuit o femeie în plină stradă

în Dezvăluiri/Politie/Social

Acțiunile de tâlhărie se întâmplă cu o frecvență din ce în ce mai ridicată în județul Teleorman, iar victime cad femei singure, care se află la momentul nepotrivit, la locul nepotrivit. Mizele hoților sunt, în general, derizorii. Vorbim adesea despre sume foarte mici, care pun, însă, viața unor femei în pericol. Este și cazul unei tinere de 32 de ani din orașul Videle, care se afla pe o alee din oraș în seara zilei de 3 ianuarie. Totul s-a întâmplat în jurul orei 19.30, când femeia a fost acostată în plină stradă și amenințată cu un obiect contondent. Asupra ei avea doar 100 de lei…

Polițiștii din cadrul Poliției Videle au identificat autorul infracțiunii în persoana unui tânăr de 17 ani din oraș, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Față de suspect a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, iar ieri față de inculpat, Judecătoria Videle a dispus arestarea preventivă.

Nu este singurul caz de acest fel care are loc în județul Teleorman în ultimele luni. Cunoscute sunt și cele două tâlhării din Alexandria, unde două femei au fost lovite, una dintre ele ajungând la spital în stare foarte gravă, după ce un alt tânăr, membru al unui clan de interlopi local, le-a jefuit și lovit fără milă pentru câteva sute de lei pe care le aveau asupra lor la momentul comiterii infracțiunii.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*