liberinteleorman.ro

10 elevi de 10 în Teleorman

25 august 2017

Monica Vasilescu

Ministerul Educației, prin Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, i-a premiat pe cei 10 elevi teleormăneni care au obținut nota 10 la examenul de Evaluare Națională 2017 și la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017.

Au luat 10 la Evaluarea Naţională: Luţă Adelina Elena-Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare” Alexandria, Petrică Miruna-Şcoala Gimnazială nr. 2 Videle, Rolea Theodor Ioan, Selea Alexandru şi Grigorescu Maria Victoria de la Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” din Alexandria, Dănescu Adela Gabriela-Şcoala Gimnazială nr. 2 Zimnicea, Ghigeanu Luisa Manuela-Şcoala Gimnazială nr. 1 Izlaz, Ifrim Ana Maria-Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” Roşiorii de Vede, Iova Nicoleta Carmen-Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” Roşiorii de Vede, iar la Bacalaureat doar Tănase Emilia Emanuela de la Colegiul Naţional “Anastasescu” din Roşiorii de Vede a avut media maximă. Absolvenții au primit diplome și premii în bani, înmânate de inspectorul școlar general Valeria Gherghe și președintele CJ Teleorman – Dan Cristescu.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Nicolae Doboș dă startul unei Tabere Naționale de Folk în Teleorman

Următorul articol

Ziua Porţilor Deschise la muzeu

Cele mai recente articole de Actualitate