1.860 de persoane au fost vaccinate la maratonul de la Alexandria

în Actualitate

În perioada 14—16 mai, la Sala Polivalentă din municipiul Alexandria, s-a desfășurat Maratonul Vaccinării în județul Teleorman.

Campania de vaccinare fără programare, organizată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Teleorman, cu sprijinul Consiliului Județean Teleorman, a fost un real succes, spun autoritățile.

1.860 de persoane din mediul urban sau rural cu vârsta peste 16 ani, care au dorit să se vaccineze, prezentând doar actul de identitate, fără programare, au reușit să se vaccineze în vederea imunizării anti-Covid cu vaccinul produs de compania BioNTech/Pfizer, potrivit Consiliului Județean Teleorman.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*