1.532.392.372 lei, investiții pentru alimentarea cu apă curentă, canalizare şi infrastructură rutieră în județul Teleorman

în Actualitatea politică/Administratie

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat sumele alocate prin Programul Național de Investiții, pentru dezvoltarea și modernizarea comunităților locale. Astfel, 1.532.392.372 lei reprezintă investiții pentru alimentarea cu apă curentă, canalizare și infrastructură rutieră în județul Teleorman, potrivit unui parlamentar teleormănean.

„1.532.392.372 lei, investiții pentru alimentarea cu apă curentă, canalizare şi infrastructură rutieră în județul Teleorman, fonduri alocate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”!

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat sumele alocate prin Programul Național de Investiții, pentru dezvoltarea și modernizarea comunităților locale.

Județul Teleorman va primi fonduri în valoare de 628.378.918 lei pentru proiecte de alimentare cu apă și sisteme de canalizare și alți 875.652.784lei, pentru proiecte de infrastructură rutieră: drumuri și poduri.

Felicit primarii care au lucrat la proiectele depuse! Felicit Președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, pentru sprijinul și consultanța acordată în vederea elaborării și depunerii proiectelor.

Aceste investiții sunt absolut necesare pentru modernizarea municipiilor, orașelor, comunelor și trebuie tratate cu maximă responsabilitate de primari, consilii locale, etc.Este important ca investițiile realizate să aducă dezvoltare economică, socială și creșterea nivelului de trai al teleormănenilor, indiferent dacă aceștia locuiesc în mediul rural sau urban”, a anunțat senatorul Dănuț Cristescu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*