​​Eugen Pîrvulescu: ”Garantez și îmi dau cuvântul că Teleormanul se va dezvolta trainic, din 11 decembrie, cu echipa PNL la guvernare”

în Actualitate

15227938_1323446591019804_696518934_nPartidul Național Liberal Teleorman are o ofertă electorală bazată pe proiecte realizabile, garantate de prim-ministrul Dacian Cioloș, pe care liberalii îl creditează în continuare pentru a ocupa această funcție. Echipa nouă a PNL, formată în jurul lui Eugen Pîrvulescu, are oameni care au demonstrat profesionalism și responsabilitate în funcțiile deținute până acum și vor ca experianța lor să fie pusă în aplicare în Parlamentul României.

Ce vă mână în luptă?

În primul rând, ambiția de a forma o echipă unită în jurul unor principii pe care să le urmăm cu toții. Am încredere că persoanele care se află în acest moment alături de mine sunt cele care pot aduce beneficii județului, pentru că a confirmat fiecare în domeniul său. 

Cum îi simțiți pe cetățeni, atât cât ați reușit să interacționați până acum?

Săturați de clasa politică. Și eu îi cred, pentru că în Teleorman clasa politică a însemnat totdeauna PSD. Vorbim despre un partid cu oameni care și-au văzut mereu de interesele lor și nu au făcut nimic pentru oameni, pentru cetățenii pe care încă îi mai cheamă la vot și nu știu de unde au atât de mult tupeu. Să nu faci nimic, să-i umilești pe teleormăneni astfel încât să se facă bancuri la nivel național legate de sărăcia de aici, mi se pare degradant ca partid. Eu am niște principii de viață. Nu aș putea să vin în fața oamenilor să le cer votul, așa cum fac ei, care au avut toate pârghiile necesare și nu au realizat nimic în acest județ. Totuși, eu sunt destul de optimist, muncesc foarte mult și recomand tuturor același lucru pentru a reuși. Sunt hotărât, iar de la oamenii care mă însoțesc solicit, așa cum cer și de la mine, bună cuviință, profesionalism și rezultate.

Veți câștiga?

A lua în calcul nereușita înseamnă a pierde războiul înainte de a începe. Eu sunt convins că voi realiza ceea ce am plănuit și mă încumet să afirm că și mai mult de atât. Având experiență în afaceri, sunt obișnuit să îmi asum anumite riscuri, dar nu mă cramponez în ele. Echipa PNL Teleorman va fi câștigătoare pe 11 decembrie. După această dată, Partidul Național Liberal Teleorman va avea doi deputați, pe Daniela Mara Calista și pe Mihai Murar, și un senator, pe Eugen Pîrvulescu.

Ați spus la începutul campaniei că va fi una curată și transparentă. Simțiți că și adversarii politici fac la fel?

Noi, așa cum am spus la startul campaniei, vrem să fie una curată și transparentă! Am plecat la un drum greu, dar frumos. În percepția noastră asupra campaniei electorale, ne dorim ca aceasta să fie una destul de complexă, care să cuprindă multe puncte nefructificate până acum de politicieni. Știu că planul pe care îl avem presupune mari responsabilități, dar nu vom da înapoi. Atât eu, cât și echipa din jurul meu, în tot ceea ce facem punem accentul pe corectitudine și așa vom proceda și în aspectul politic. Oamenii nu mai sunt dispuşi să voteze niște persoane fără argumente serioase și, de aceea, vom miza întâi de toate pe mesaj. Având seriozitate și respect față de cei cărora le cerem să ne voteze, marșăm pe dialogul cu electoratul, ne aflăm zilnic între cetățenii care vor o schimbare, care simt cel mai bine situația dificilă în care am ajuns ca județ. Eu sunt nou în politică, nu am mai fost parlamentar, vin cu un nou comportament politic și nu cred că voi fi respins de electorat. În campania aceasta, așa cum a procedat mereu PNL, vom miza înainte de orice pe neagresiune electorală. Orice partid politic are dreptul să se manifeste public așa cum consideră, noi ducem o luptă corectă, bazată pe ceea ce putem să oferim, pe faptele noastre concrete. Sigur că trebuie să arătăm și nerealizările celor care au cu condus Teleormanul ani de zile, în speță PSD, dar pe acestea nu e nevoie să le explicăm prea mult, pentru că le vede orice om la fiecare pas prin județ.

Care este principalul dumneavoastră mesaj pentru teleormăneni?

Eu aș vrea ca oamenii de aici, de la mine de acasă, să înțeleagă că nu se mai poate trăi așa. Mi-aș dori ca tinerii să se fi lecuit de promisiunile legate de milionul de locuri de muncă și alte bazaconii care au mai apărut în spațiul public de la cei care conduc destinele Teleormanului de zeci de ani, fără rezultate notabile, și să vină la vot pentru a-și decide soarta. La PNL vor găsi deschidere, iar eu îi asigur de tot sprijnul meu. Cu toții avem familii și trebuie să ne gândim la copii, pentru ei trebuie să facem o schimbare esențială. Lucrurile au început să meargă bine la centru. Din decembrie, Dacian Ciloș va continua guvernarea, iar noi, la Teleorman, trebuie să fim pregătiți să punem în aplicare politicile de bun simț pe care actualul prim-ministru le-a proiectat încă din prima lui zi la Palatul Victoria. Acordați o șansă noului PNL și nu veți regreta. Garantez și îmi dau cuvântul că Teleormanul se va dezvolta trainic, din 11 decembrie, cu echipa PNL la guvernare.

La comanda PNL Teleorman, difuzat de S.C. Liber in Teleorman SRL, CUI mandatar financiar: 11160004

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*