17, ianuarie, 2019
Breaking News:

Universitatea Alexandria a pierdut acasă contra celor de la Viitorul Reghin

universitateaDuminică, pe terenul din Buzescu, Universitatea Alexandria a întâlnit echipa Viitorul Reghin, într-un meci din cadrul etapei a VI-a a Ligii I de fotbal feminin. Echipa alexăndreană a pierdut cu scorul de 9-2, golurile Universității fiind marcate de Iulia Săvescu.

Pentru Universitatea au jucat: G. Seceanu, A. Olaru, G. Gologan, O. Dumitrache, R. Bunea, A. Diță, M. Sima, O. Durlă, F. Ionescu, I. Săvescu, C. Chișereu ( Ș. Ivan 75).

”Cu toate că rezultatul nu ne este favorabil, consider că jocul prestat de tinerele noastre jucătoare a fost unul bun. Am reușit să avem o posesie bună în multe momente ale jocului, ajungând de multe ori în apropierea porții adverse, dar lipsa experienței și-a spus cuvântul la finalizare. Suntem o echipă tânără care trebuie să crească de la meci la meci. În acest joc s-a observat foarte clar diferența de vârstă dintre componentele celor două echipe, adversarele noastre fiind cu 4-5 ani mai mari, reușind să se impună în multe dueluri prin forță și viteză”, a declarat antrenorul Călin Pistolea.

Următorul meci al Universității are loc acasă, în cadrul turneului Tineret Speranțe, pe 19 noiembrie, pe stadionul din Buzescu, contra echipei Real Craiova.

Lasă un răspuns