23, februarie, 2018
Breaking News:

Fara categorie

Numărul incendiilor de vegetație uscată și miriște, în scădere cu 48% față de anul trecut

Potrivit datelor statistice centralizate de către Centrul Operațional al unității noastre, până la această dată numărul incendiilor de vegetație uscată și miriște este în scădere cu 48,60% față de cel de anul trecut (257 incendii înregistrate, față de 500 anul trecut în aceeași perioadă). Cu toate că se observă o scădere majoră a numărului acestor evenimente, îngrijorător este faptul că ... Read More »

A.G.Weinberger: “Există în România un fascism al indolenței. El vine din lăcomie, din servilism și bășcălie. Și atunci eu cum să mă dizolv în așa ceva? ”

Carmen Dumitrescu Cunoscut drept “Mr. Blues al României”, A.G. Weinberger este definit de critica de specialitate drept întâiul misionar al muzicii blues. Plecat în anii 2000 în exil cultural în Statele Unite, A.G. Weinberger a reușit să intre în marea competiție a pieței muzicale din America. ”Nashville Calling”, întâiul album american semnat A.G. Weinberger, a fost înregistrat la Nashville, iar în 2006 a ... Read More »

Comunicat Polaris M Holding: Program de sarbatori

Pe perioada sarbatorii de Paste programul de lucru al S.C. Polaris M. Holding S.R.L. se va desfasura dupa cum urmeaza:  Zona I Alexandria: – sambata 15.04.2017 – se lucreaza pentru ziua de luni 17.04.2017 in localitatile:          – Alexandria;          – Nanov;          – Poroschia. – duminica 16.04.2017 – nu se lucreaza. – luni 17.04.2017 – se lucreaza numai in ... Read More »

Nițulescu va candida pentru șefia PNL Teleorman: „N-am abandonat lupta, doar m-am retras o vreme și abia acum cred că mi-a venit mintea la cap!”

Carmen Dumitrescu Vom avea o confruntare cel puțin interesantă în sânul PNL Teleorman la finele lunii aprilie. Și asta pentru că șefia PNL este vizată nu doar de Pîrvulescu, Savu și Crăcea, ci, mai nou, și de unul dintre greii politicii autohtone, Teodor Nițulescu. O vreme, politicianul a stat în umbră, probabil și pe fondul degradării imaginii lui publice, el ... Read More »

Incidente în a patra seară de proteste la Alexandria. Protestatarii au fost speriați cu petarde

Carmen Dumitrescu Dacă în primele trei seri de proteste la Alexandria, situația părea a fi cât se poate de firească, singurele probleme fiind admonestările discrete ale unor trecători de pe margine, în cea de-a patra seară, lucrurile s-au schimbat. În rău, evident! Căci inspirați de ultrașii de la București, niște alexăndreni despre a căror normalitate nu vom comenta, s-au gândit ... Read More »

Tiberiu Neamu nu s-a luminat neam

Monica Vasilescu Bârfe: Unii au mintea luminată, alții… doar curtea. Primarul de la Viișoara, mai precis, care și-a luminat întreaga fermă în mod corespunzător. Nu cu orice fel de lumină (cum ne putem imagina toți cei care am avut măcar o discuție cu el, fie ea și în treacăt), ci cu una care este plătită din bani publici. Read More »

Arhaicii și-au încântat publicul cu un nou concert la Casa PaPaCip

Carmen Dumitrescu Trupa Arhaic a reușit să se impună în mediul cultural teleormănean prin muzica de o calitate deosebită și de o sensibilitate memorabilă. După o perioadă în care întâlnirile cu prietenii au fost sistate, iată că un nou concert al trupei a fost organizat vineri, 29 ianuarie, la Casa PaPaCip, oferind prilejul tuturor celor care iubesc muzica Arhaicilor să ... Read More »