23, octombrie, 2018
Breaking News:

Politica altfel

Florinel Dumitrescu se înțelege cel mai bine cu paznicii: ”Pe aici nu se trece”

Monica Vasilescu Paznicul Prefecturii Teleorman, pardon, prefectul… Florinel Dumitrescu a dat și el un ordin de când și-a lipit de fund, pe merite deosebite, probabil, scaunul de reprezentant al Guvernului în teritoriu. Fiindcă provine din rândurile gardienilor, singurele lui discuții, de la egal la egal, le poartă cu aceia care păzesc ceva. De exemplu, Prefectura. Priveghetori la Instituția Prefectului Teleorman ... Read More »

UDMR Teleorman, respins la referendum. Maghiarul Cristian Faluvegi nu va fi martor la familia tradițională

Monica Vasilescu Faptul că Uniunea Democrat Maghiară din România este mai mult pesedistă decât udemeristă este la fel de cunoscut precum interesul castei de politicieni pentru comunitate. Dar că formațiunea are organizație în Teleorman știm cu toții doar la un scrutin sau când există vreun interes al PSD. Așa cum este referendumul pentru familie, iubit de pesediști și susținut de ... Read More »

Condamnatul cu executare – Liviu Dragnea a primit motivarea. Urmează apelul

Monica Vasilescu Așa cum știm cu toții, angajările pe linie de pile și de partid au fost decriptate. Ingineriile de la Protecția Copilului Teleorman, insuflate cu mare dragoste de către tătucul suprem, nu puteau trece neobservate, așa că angajările pe linie de pile și de partid au fost obiectul unui dosar ”oficiat” de justiţia română, în urma căruia Liviu Dragnea ... Read More »

În Teleorman, ambulanțele sunt reparate de service-ul care ”trebuie”! Fiul deputatului Boboc deține arta și designul de a pune viața pacienților în pericol

Monica Vasilescu E mare șmecherie să fii băiat de deputat în Teleorman. Mai ales când deputatul este roșu. Poți fi angajat la stat, pe bani mulți și publici, pe lângă o firmă care se afirmă prin toate instituțiile la fel de publice precum grosul din cont. Este povestea lui Bogdan Costin Boboc, fiul parlamentarului de Teleorman al cărui vis a ... Read More »

Teleormanul a spus DA campaniei „Let’s Do It, România!“

Monica Vasilescu Cel mai amplu proiect de curăţenie generală – „Let’s Do It, România!“ – a atins punctul culminant în Teleorman, reușind să alăture sute de oameni cu scopul de a strânge gunoaiele din judeţ. Încă de la primele ore ale zilei, elevi, profesori, reprezentanți ai instituțiilor din județ, alături de mulți cetățeni implicați s-au echipat corespunzător și s-au alăturat voluntarilor ... Read More »

Deputatul Mara Calista: Audierea ministrului de Interne din Parlament: doar o simulare „de ochii lumii”

Deputatul de Teleorman – Mara Calista consideră că audierea ministrului de Interne – Carmen Dan este doar o simulare ”de ochii lumii”. Întâi, cererea opoziției parlamentare pentru convocarea sesiunii extraordinare a Parlamentului a fost respinsă. Utilitatea sesiunii extraordinare era pentru anchetarea parlamentară, cu precădere a ministrului de Interne, în legătură cu evenimentele din 10 august. Ulterior, doamna ministru a fost ... Read More »

Un băiețel din Teleorman are nevoie de bani pentru a supraviețui

Monica Vasilescu Luca David Costin are doi ani și suferă de Paralizie cerebrală – Tetrapareză spastică și Hidrocefalie posthemoragică, în urma unui accident de mașină suferit împreună cu părinții lui. Este singurul copil al familiei Giugium din Poroschia, a venit pe lume prin cezariană și a fost un bebeluș fără probleme până la trei săptămani de viață. În data de ... Read More »

Scrisoare către Dragnea: ”Veți rămâne în istorie ca un conducător blestemat de la mic la mare: de copii, părinți, invalizi, pensionari”

Monica Vasilescu Un text cu referire la acțiunile conducătorilor actuali, netrecute în programul de guvernare al PSD, este distribuit masiv pe Facebook de oamenii nemulțumiți de întorsătura pe care a luat-o România. Un tânăr a scris o scrisoare deschisă către Liviu Dragnea, în care îi prevede că va rămâne în istorie ca un conducător blestemat. ”Știți ceva, domnule Dragnea, nu ... Read More »

Primăria Roșiorii de Vede a fost sancționată de IPJ Teleorman

Monica Vasilescu La Roșiorii de Vede, Cârciumaru este primar, deși i s-ar potrivi mult mai bine meseria din nume. De când conduce destinele administrației publice locale de la fostul Rușii de Vede, Valerică nu a făcut altceva decât să arate că localitatea ar merge pe aceeași linie și dacă nu ar avea primar ales. Cu investiții ițite, dar nefinalizate în ... Read More »

Ziarul Liber în Teleorman a câștigat și al doilea proces cu Eugen Coman

Monica Vasilescu Eugen Coman este dictatorul, pardon, directorul Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) Teleorman, în cazul în care nu știați. Că acest nume nu ar spune prea multe, dacă nu s-ar asocia cu o instituție a statului, prin intermediul partidului (ALDE), desigur, că oamenii precum Coman nu ar reuși în viață fără sprijin politic. Și nu știm ... Read More »