25, iunie, 2018
Breaking News:

Din culisele politice

Tic-Tac(i), Baroane!

Carmen Dumitrescu Se cam clatină imperiul, nu-i așa? Te cam dor adevărurile spuse și transformate în glume de larg consum. Și nu mai poți nici măcar minți. Acum ești descoperit. Publicul îți vede toate ridurile, toate cariile și toate rănile. Și nu e niciodată plăcut să cazi de sus. Pentru că, de jos mai ai o șansă de a supraviețui, ... Read More »

10 teleormăneni au dat o lecție de curaj celor care încă tac: „Îmi asum un mare risc protestând la Alexandria, dar m-am săturat să îmi fie frică!”

Carmen Dumitrescu Astăzi s-a protestat și la Alexandria. N-au fost mulți oameni și, în niciun caz, ei nu s-au manifestat vocal. Dar simplul fapt că zece oameni s-au întâlnit, în plină zi, în centrul reședinței județului Teleorman, cu însemne specifice protestului la vedere este un fapt care merită cel puțin semnalat, dacă nu apreciat pe deplin. Căci vorbim despre oameni ... Read More »

Cine este și cine o protejează pe ”finanțista” Floriana Mitroi în Teleorman. Și, mai ales, de ce…

Monica Vasilescu În buletin se numește Mitroi Floriana și este ”finanțistă” la Teleorman. În realitate, presa nu a prea văzut-o la față, pentru că a stat departe de întrebări oficiale. Colegii nu au multe cuvinte de laudă la adresa sa, spun despre aceasta că este plină de relaţii şi că în ciorba ei nu suflă nimeni. Se credea, până de curând, ... Read More »

Interviu exclusiv cu una dintre angajatele fictive de la DGASPC: “Atunci când lucram pentru Dragnea, îmi era frică de el, pentru că era un om foarte sever. Acum îmi e frică de el, pentru că e un om foarte puternic.”

Carmen Dumitrescu Când privești sistemul angajărilor pe linie de partid din exterior, poți avea senzația că ai înțeles totul. Că oameni fără scrupule intră într-un joc periculos, conștienți de riscurile pe care și le asumă, și merg cu tupeu până la capăt. Dar când faci efortul de a intra în profunzimea fenomenului și de a-l privi din interiorul lui, atunci ... Read More »

După ce au mâncat banii publici, finii primarului Victor Drăgușin cer ziarului Liber în Teleorman 30.000 de lei pentru defăimare

Carmen Dumitrescu Cristina și Octavian Teodorescu ar fi putut fi doi oameni normali. Dar ei au ales să fie extraordinari. Și, pentru că alte talente de pus la bătaie în acest sens nu aveau, cei doi s-au gândit că e mai simplu să mănânce banii publici. Și nu oricum, ci în tandem cu nașul lor, primar al orașului Alexandria, Victor ... Read More »

Liviu Dragnea și Timotei Stuparu au mințit la Înalta Curte, fără jurământ

Monica Vasilescu Angajările pe linie de pile și de partid au fost, din nou, pe masa judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în completul de judecată condus de judecătorul Ștefan Pistol. Mai mulți martori din dosarul lui Liviu Dragnea au recunoscut suflul tătucului în ceafa DGASPC Teleorman. Instituția publică numită pompos Direcția Generală de Asistență Socială și ... Read More »

Kilometrul lui Dragnea măsoară 800 de metri! Cum se falsifică lungimea drumurilor teleormănene… din pix

Carmen Dumitrescu Fraudele din bani europeni, investigate de OLAF în județul Teleorman, au ținut capul de afiș al presei centrale și internaționale în ultima vreme. Însă, dincolo de detaliile consemnate de procurori în rechizitorii, realitatea fraudării e, într-un fel anume, amuzantă. De ce? Pentru că firma de casă a lui Liviu Dragnea, pe vremea aceea președinte al Consiliului Județean Teleorman, ... Read More »

Nițulescu: „Dragnea a fost protejat de vechea conducere a DNA și infiltrat în PSD”

Carmen Dumitrescu În ultima vreme, tot mai multe voci vorbesc despre o protecție de care s-a bucurat până acum Liviu Dragnea din partea instituțiilor de forță ale statului român, care nu l-au prea deranjat în afacerile sale. Și nu trebuie să fii un fin cunoscător al dosarului TelDrum pentru a ști cine a înființat această firmă și cui i-a folosit. ... Read More »

Caracatița crește monstruos! Licitație de peste 40 de milioane de euro, ratată de TelDrum în favoarea unor firme controlate de vicepremierul Paul Stănescu?

Carmen Dumitrescu Un contract de peste 40 de milioane de euro a fost pus la bătaie de Compania de Drumuri. În cele din urmă, el ar trebui să se concretizeze în modernizarea Drumului Național 52 Alexandria-Turnu Măgurele. Contractul cuprinde proiectare, asistență tehnică și execuție, lungimea drumului respectiv fiind de 50 kilometri, lucrările urmând să se extindă pe o durată de 83 de ... Read More »

Inevitabila corupție… de Victor Drăgușin

Carmen Dumitrescu Poate v-ați obișnuit cu ideea că recenzii merită doar autorii de poezie sau proză. Dar când avem un autor de citate, de nivelul primarului Victor Drăgușin, e păcat să nu scriem o recenzie despre cugetările sale excepționale. Mai ales în contextul în care toată țara fierbe din cauza piedicilor puse în calea luptei anti-corupție, așa că tema zbaterilor ... Read More »