21, septembrie, 2018
Breaking News:

Dezvăluiri

Casa de Cultură din Alexandria se trimite iar la minister?!

Monica Vasilescu În Alexandria, există Casă de Cultură, dar ea este închisă de mai bine de trei ani. Tot de trei ani, edificiul este dat către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții ,,C.N.I.” S.A., în vederea reabilitării. Vederea pare să nu fi fost una bună, dacă nici acum nu s-a mutat o cărămidă din spațiul ... Read More »

De ce fac Teodoreștii pe săracii, după ce au ”mâncat” miliarde de la Primăria Alexandria?!

Monica Vasilescu Este știut faptul că personajele care se dau bine cu PSD-ul locului nu duc lipsuri materiale. O demonstrează negru pe alb declarațiile de avere depuse pe la diversele instituții publice pe unde activează, că nu ești pesedist sadea dacă nu lucrezi pe banii de la stat. Cei mai mulți ”încasatori” de la deconcentratele Teleormanului au case, mașini și ... Read More »

În Teleorman, ambulanțele sunt reparate de service-ul care ”trebuie”! Fiul deputatului Boboc deține arta și designul de a pune viața pacienților în pericol

Monica Vasilescu E mare șmecherie să fii băiat de deputat în Teleorman. Mai ales când deputatul este roșu. Poți fi angajat la stat, pe bani mulți și publici, pe lângă o firmă care se afirmă prin toate instituțiile la fel de publice precum grosul din cont. Este povestea lui Bogdan Costin Boboc, fiul parlamentarului de Teleorman al cărui vis a ... Read More »

Liviu Dragnea, audiat la Parchetul General

Monica Vasilescu Președintele PSD – Liviu Dragnea se află la Parchetul General, pentru audieri. El ar urma să dea declarații procurorilor de la Secția Militară cu privire la afirmațiile referitoare la protestul din 10 august. În urmă cu puține zile, Dragnea a catalogat evenimentele din 10 august, din Piaţa Victoriei, ca fiind o tentativă de lovitură de stat eşuată, catalogând ... Read More »

La mulți ani, drag erou Simion Gârlea!

Monica Vasilescu Cine nu a stat de vorbă măcar câteva minute cu eroul Simion Gârlea a pierdut enorm.  La vârsta de 100 ani, împliniți astăzi, Simion Gârlea are o memorie fantastică și reține cu exactitate date și locuri din cea mai cruntă experiență a vieții sale din perioada în care a luptat, pe frontul de Est, până la Cotul Donului, ... Read More »

Exclusiv! Consiliul Județean Teleorman se va constitui parte civilă în dosarul TelDrum

Monica Vasilescu Procurorii DNA au notificat Consiliul Judeţean Teleorman pentru a se constitui parte civilă în dosarul TelDrum – Liviu Dragnea. Cu toate acestea, consilierii județeni ai Puterii au stat ”drepți” în fața infracțiunilor și nu au luat atitudinea necesară, așa cum fac de obicei, votând cum li se cere la partid. Conform unor surse din PSD, la ședința consilierilor ... Read More »

Surse: La Ferma Salcia se cer demisiile unor angajați

Monica Vasilescu De când cu pesta porcină, care a afectat multe animale, nu și pe cele ale lui Dragnea, la Salcia se petrec lucruri ciudate. Încă de ieri, unii salariați au fost informați că vor fi angajați la altă firmă, care îi va prelua de la Salcia SA, după ce au fost puși să-și dea demisiile de la fermă. Potrivit ... Read More »

9 din 12 inculpați în dosarul lui Dragnea au făcut apel

Monica Vasilescu După ce Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, soluție în care Liviu Dragnea a primit 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru felul în care a favorizat desfășurarea unor infracțiuni, au urmat căile de atac, decizia nefiind definitivă. Dintre cei 12 inculpați în dosar, nouă ... Read More »

Paznicii de la Belina nu-l bagă-n lac pe Liviu al Teleormanului: ”Balta e a TelDrum, nu a domnului Dragnea!”

Monica Vasilescu Lacul Belina aparține doar firmei TelDrum, Dragnea n-a călcat pe acolo niciodată, nici urmă de procurori, heliport sau sturioni. Asta au spus ”cu mâna pe inimă”, doi angajați cu lecția învățată, care păzeau, astăzi, celebra baltă dintr-o comună teleormăneană. În contrapartidă, oamenii locului au arătat cu degetul și cu toată mâna spre Liviu Dragnea, care nu este părintele ... Read More »

Un consilier local de la Videle a demisionat! Nicodim Cristian: ”Momentan, politica în România înseamnă dezbinare și ură între români”

Monica Vasilescu După violențele recentului 10 august din Piața Victoriei, multă lume afectată sau pur și simplu îngrijorată de bătăile din stradă ale protestatarilor decenți așteaptă demisii și asumări de răspundere de la factorii decizionali. O demisie vine din Teleorman, însă nu de la partidul Puterii, așa cum ar fi firesc, ci de la Opoziție. Un consilier local al PNL, ... Read More »