20, noiembrie, 2018
Breaking News:

Dezvăluiri

Asfaltare cu apă de ploaie în cartierul de la UM Alexandria

Monica Vasilescu Prin 2014 au demarat lucrările la obiectivul de investiții “Infrastructură și utilități pe Șoseaua Turnu Măgurele”, în zona fostei Unități Militare din Alexandria. Contractul a fost semnat  cu Ministerul Dezvoltării Regionale, este finanțat în baza Programului de Dezvoltare Locală și cuprinde următoarele direcții importante: canalizare pluvială, canalizare menajeră, alimentare cu apă, două stații de pompare pluvială și menajeră, ... Read More »

CJ Teleorman, pe Harta Clientelismului la PNDL

Monica Vasilescu Așa cum am mai spus și cum arată datele, aproape fiecare program propus de stat e politizat. La umbra interesului pentru comunitate, oamenii de stat fac programe pentru clientela politică, iar asta demonstrează des, cu documente, cei de la Expert Forum, un organism independent care promovează transparența, buna guvernare și buna folosire a banului public. Aceștia au lansat ... Read More »

Referendum cu protocol de lux în Teleorman. ”Masa și dansul” au costat 10.000 euro

Monica Vasilescu Referendumul eșuat pentru familie a lăsat pagube materiale în județul în care mulți copii se duc la culcare flămânzi și în țara în care mor oameni din cauza sistemului sanitar bolnav grav. 40 de milioane de euro pentru o chestionare a populației care, în esență, nu schimba nimic. Nu mai repetăm ce se putea face din această sumă ... Read More »

O absolventă a unui curs de make-up din Teleorman, la Ministerul Afacerilor Externe

Monica Vasilescu Are 22 ani, o facultate particulară și un curs de make-up și a reușit să fie angajata Ministerului Afacerilor Externe. Este vorba despre Lorena Teodora Cazacu, o fată din Teleorman care va sluji, din 15 noiembrie, în MAE. Fiind de proveniență din județul cu genii, ea nu va lucra oriunde, ci în echipa care pregătește președinția României la ... Read More »

Motivarea judecătorească în procesul dintre Eugen Coman și Liber în Teleorman: ”Ne aflăm în prezența unui demers jurnalistic legitim”

Monica Vasilescu Pe directorul APIA Teleorman l-am făcut vedetă fără intenție. Pur și simplu, am aflat din surse certe că personajul are niște deficiențe în comportamentul față de angajați și față de teleormănenii benefciari de indemnizații de la instituția publică pe care o conduce și am reușit să-l supărăm atât de mult încât ne-a chemat la bară. În instanță, adică. ... Read More »

Amânare de cauză, din nou, în procesul diplomelor false, de care a beneficiat și Liviu Dragnea

Monica Vasilescu În urmă cu peste 10 ani, zeci de persoane din judeţul Teleorman au urmat cursurile Universităţilor “Alexandru Ghica” şi “Europa Ecor” din Alexandria, instituții de învățământ care s-au dovedit a fi neacreditate. Printre acestea s-au numărat foşti parlamentari, miniștri, primari, șefi din poliție şi funcţionari din instituţiile judeţene sau locale.  Scandalul, care a început prin 2009, a arătat ... Read More »

Florinel, paznicul suprem! Prefectul de Teleorman păzește Prefectura… de jurnaliști. Nelegal!

 Monica Vasilescu – piesă reală în două acte – Într-o lume normală, activitatea de jurnalist nu se poate desfășura fără contactul permanent cu instituțiile statului. Dar când funcționarea deconcentratelor are serioase derapaje și incompetență profesională plus birocrație dusă la extrem (pentru unii), acest contact este unul defect. În România, mai cu seamă în Teleormanul care nu-și revine din comunism, politrucii au ... Read More »

Lucrările din cartierele I-uri și F-uri din Alexandria au depășit termenul de finalizare

Monica Vasilescu Cu cele mai bune intenții, primarul orașului Alexandria, Victor Drăgușin, ne spunea, în urmă cu un an, într-o adresă scrisă, că ”Reabilitarea cartierului zonei blocurilor F-uri și I-uri” este realizată de firmele SC INSTAL POLCON SRL și SC VIALIS ENGINEERING și costă 10.334.635 lei inclusiv TVA, bani din buzunarul alexăndrenilor care plătesc taxe și impozite. Cu aceleași intenții, ... Read More »

Casa de Cultură din Alexandria se trimite iar la minister?!

Monica Vasilescu În Alexandria, există Casă de Cultură, dar ea este închisă de mai bine de trei ani. Tot de trei ani, edificiul este dat către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții ,,C.N.I.” S.A., în vederea reabilitării. Vederea pare să nu fi fost una bună, dacă nici acum nu s-a mutat o cărămidă din spațiul ... Read More »

De ce fac Teodoreștii pe săracii, după ce au ”mâncat” miliarde de la Primăria Alexandria?!

Monica Vasilescu Este știut faptul că personajele care se dau bine cu PSD-ul locului nu duc lipsuri materiale. O demonstrează negru pe alb declarațiile de avere depuse pe la diversele instituții publice pe unde activează, că nu ești pesedist sadea dacă nu lucrezi pe banii de la stat. Cei mai mulți ”încasatori” de la deconcentratele Teleormanului au case, mașini și ... Read More »