20, noiembrie, 2018
Breaking News:

Bârfe

Gurban dă apă ieftină la moara PSD-ului

Carmen Dumitrescu Prin Teleorman, circulă multe bârfe. Dar unele dintre ele nu sunt de trecut cu vederea, mai ales dacă vin din mai multe surse și au o oarecare logică. Ei bine, vă povesteam cu puțin timp în urmă despre Cirprian Gurban de la Apa Serv, om de încredere al lui Vali Boboc și al altor pesediști de frunte, care ... Read More »

“Duamna” Dan penalizează real criticile virtuale

Carmen Dumitrescu În universul ei, “duamna” Dan de la Interne e o femeie fragilă, blondă, suavă și inocentă. E victima perfectă a presei care nu agrează partea ei diafană și e luată peste picior numai pe considerente de misoginism. Dar, dincolo de sensurile din capul ei, se pare că în universul nostru, “duamna” Dan e o bună urmașă a Elenei ... Read More »

Prefectul Florinel Dumitrescu a descoperit mersul pe jos

Monica Vasilescu Bârfe: De când cu prim-ministrul Cioloș, pe care fiecare zi îl prindea stând la vreo coadă, în vreo pădure adunând gunoaie sau așteptând, modest, să treacă strada pe trecerea de pietoni, printre mințile puține ale unora s-a propagat ideea că un conducător de instituție trebuie să fie om de rând. Florinel Dumitrescu este unul. Adică, omul își recunoaște ... Read More »

Coman organizează ședințe „libere” la APIA

Carmen Dumitrescu Chiar dacă nu stă prea bine cu personalitatea, Eugen Coman de la APIA iese tot mai mult în evidență. Și, culmea, omul pare să-și dorească atenția noastră! Căci, de curând, el a convocat o ședință cu angajații instituției, a cărei temă principală a fost ziarul Liber în Teleorman. Ce s-a întâmplat? După apariția celui mai recent articol scris ... Read More »

Plus/Minus

Monica Vasilescu + Petre Pârvu nu a stat la coadă la Dragnea Sigur, pentru orice teleormănean de rând, vizita lui Dragnea în Teleorman a fost un eveniment în sine, că el vine foarte rar în ultima vreme în județul care l-a făcut, inconștient, mare. Pentru peșediști, însă, a fost sărbătoare în ziua în care ”stăpânul” și-a trecut în agendă niște ... Read More »

Nițulescu și-a luat pauză vocală

Carmen Dumitrescu După ce n-a fost lăsat să candideze pentru șefia PNL Teleorman (sau, pur și simplu, și-a asumat un joc menit să scadă popularitatea unor contracandidați ai lui Pîrvulescu), Teodor Nițulescu s-a evaporat din spațiul public, ca și cum n-ar fi fost niciodată acolo. E stilul lui consacrat, de altfel. Din tot felul de surse vin zvonuri potrivit cărora ... Read More »