29, iunie, 2017
Breaking News:

Actualitatea politică

De două luni de zile, incompetenții de la DGASPC Teleorman țin zeci de copii și bătrâni pe conserve…

Carmen Dumitrescu Aflam, în urmă cu mai bine de trei săptămâni de la cineva care beneficiază de serviciile sociale puse la dispoziție de stat, prin DGASPC Teleorman, că în căminele de bătrâni din județ, zeci de oameni fără ajutor primesc conserve. La micul dejun, la prânz și seara. Nu ne-a venit să credem, așa că am rugat un paznic de ... Read More »

PSD a pierdut alegerile la Olteni! Violeta Ionescu l-a învins pe Emilian Mărcușanu

Carmen Dumitrescu În comuna Olteni din Teleorman au avut loc alegeri cu trei candidați. Candidatul PSD, Emil Mărcușanu, părea a fi câștigătorul sigur al scrutinului, în ciuda condamnării avute în trecut, pentru că în Teleorman, dacă te susține PSD, câștigi. De altfel, dintotdeauna s-a știut pe aceste meleaguri că dacă PSD trimite o găină în lupta electorală, găina poate începe ... Read More »

Florinel le dă clasă prefecților “deștepți”!

Carmen Dumitrescu Într-o primă fază, numirea lui Florinel Dumitrescu în funcția de prefect al județului Teleorman a generat hohote de râs în rândul unora și lacrimi amare în rândul altora. Pentru că numai ideea că reprezentantul Guvernului în teritoriu și-a început cariera din postura de paznic la Primăria Alexandria era în măsură să genereze revoltă, în toate formele ei. De ... Read More »

Nicușor Lina: “Cred într-un viitor al USR, chiar și în Teleorman!”

Carmen Dumitrescu Întors de la primul congres al USR desfășurat la Cluj, președintele filialei județene a partidului, Nicușor Lina, se declară mult mai optimist cu privire la viitorul acestui partid pe termen lung. Desigur, experiența primului mare eveniment al partidului de acest fel a fost pentru proaspătul politician una demnă de povestit, mai ales în contextul în care a avut ... Read More »

Din ciclul: “Abuzez, deci conduc!” – Cum s-a transformat APIA Teleorman în “plantația” lui Eugen Coman?

Carmen Dumitrescu Problema cu instituțiile publice de la noi e aceea că sunt conduse de oameni “puși” de partide. Asta nu înseamnă că ei nu participă la un concurs, dar, de regulă, la acele concursuri participă oameni care știu exact de ce o fac și cine îi recomandă. Apoi, după ce se suie pe scaunul puterii, încep să se manifeste ... Read More »

Fotografia zilei! Drăgușin îi ține umbrela lui Florinel…

Carmen Dumitrescu Viața e complexă și are multe aspecte. De aia, nu se știe niciodată cui ajungi să-i ții umbrela. Așa că e bine să fii tot timpul precaut. Nu știm dacă Drăgușin e precaut sau doar galant, dar ipostaza în care Ziua Eroilor l-a adus astăzi e, trebuie s-o recunoaștem, un pic amuzantă. Pentru că Florinel Dumitrescu, chiar dacă ... Read More »

Polițistul care divulga informații secretizate despre Teldrum și Primăria Alexandria a fost condamnat

Carmen Dumitrescu Numele lui Liviu Dragnea apare din ce în ce mai des în spațiul public, cu referire la încălcări ale legii. De data aceasta, deși poate părea că Dragnea are numai o implicare tangențială, povestea polițistului care a divulgat informații strict secrete ale SRI către Valentin Preda, fost secretar de stat și membru al PSD Constanța, parcă îl acuză ... Read More »

Și tu ești Liber în Teleorman, domnu’ Dragnea! Încă…

Carmen Dumitrescu Domnu’ Dragnea, noi știm că ne citești! Ne-au spus-o primarii tăi, consilierii tăi, pupincuriștii tăi, ministrul tău de Interne, jurnaliștii de la București. Nu trebuie să-ți fie rușine cu asta! Serios, nu e o problemă că te interesează și critica. Dacă te-ar impresiona numai lauda ipocrită și deșartă, atunci probabil că ai fi bolnav. Așa că nu te ... Read More »

Cum faci afaceri de succes în țara lui Dragnea? Rețeta Modul Proiect

Carmen Dumitrescu Nimeni nu refuză o colaborare cu Modul Proiect! Nu pentru că firma ar fi ireproșabilă prin experiența și activitatea ei, ci pentru că a te poziționa împotriva oamenilor lui Dragnea e oarecum similar cu o sinucidere economică și socială. În Teleorman, Modul Proiect este aproape un fel de Teldrum. De altfel,  la originile acestei afaceri de succes găsim ... Read More »

Sub privirile Conducătorului Iubit, Teleormanul și-a demonstrat talentul sportiv în noua Sală Polivalentă

Carmen Dumitrescu Deschiderea Sălii Polivalente din Alexandria reprezintă, cu siguranță, un eveniment de mare importanță județeană. Sportivii talentați ai acestor locuri au fost ani de zile forțați să își facă antrenamentele în săli insalubre, mici și neîncălzite. Așa că ne putem doar imagina cât de importantă este bifarea acestei investiții, inițiate de tânărul viceprimar alexăndrean, Ioan Augustin și susținute de ... Read More »