19, octombrie, 2018
Breaking News:

Actualitatea politică

Consiliul Județean Teleorman, cel mai generos angajator din județ! Angajații au salarii cuprinse între 14.210 și 3.900 lei!

Carmen Dumitrescu Se pare că în acest moment nu există loc mai bun pentru angajare decât Consiliul Județean Teleorman. Aruncând o privire peste salariile de bază ale personalului din cadrul autorității județene nu poți avea altă reacție decât: „Deci așa se explică!” Pentru că așa se explică slugărnicia, tăcerea complice și neputința de asumare a oamenilor angajați în instituția cea ... Read More »

Florinel, paznicul suprem! Prefectul de Teleorman păzește Prefectura… de jurnaliști. Nelegal!

 Monica Vasilescu – piesă reală în două acte – Într-o lume normală, activitatea de jurnalist nu se poate desfășura fără contactul permanent cu instituțiile statului. Dar când funcționarea deconcentratelor are serioase derapaje și incompetență profesională plus birocrație dusă la extrem (pentru unii), acest contact este unul defect. În România, mai cu seamă în Teleormanul care nu-și revine din comunism, politrucii au ... Read More »

Ștefan Dragnea dă țepe olandezilor! Ferma de porci, executată silit.

Carmen Dumitrescu Astăzi, ferma de porci a lui Ștefan Valentin Dragnea a fost vizitată de… un executor judecătoresc. Se pare că băiatul baronului ar fi omis să plătească unei firme olandeze câteva sute de mii de euro, pentru niște porci cumpărați. Surpriză, însă! Ajunși la fermă, reprezentanții companiei olandeze nu au mai găsit niciun porc, probabil pentru că aceștia au ... Read More »

Ingineriile financiare ale lui Dragnea, prin ochii fostului șef ANAF, Gelu Diaconu

Carmen Dumitrescu Tot mai multă lume începe să vorbească despre Liviu Dragnea. Dar nu ca până acum, ci documentat și transparent, arătând legăturile dintre acesta și alte personaje, mai mult sau mai puțin șterse, în sensul producției de bani în interes propriu. Gurile rele spun că deja Dragnea ar avea puse deoparte milioane bune de euro, pentru cazul nefericit pentru ... Read More »

Dragnea își execută silit locul copilăriei…

Carmen Dumitrescu „Educația mea ortodoxă, de copil crescut la sat, la țară, înconjurat de familia tradițională, mă face să merg la Referendum„. Nu sunt „decât” vorbele lui Liviu Dragnea, care pare a se declara atașat de locul în care a copilărit. Locul acela, „de la sat”, este încă identificabil pe hartă. Și se numește Saelele. Acolo numele lui Dragnea e ... Read More »

DGASPC Teleorman primește bani din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului pentru persoanele vulnerabile. DGASPC va cheltui banii în interes propriu…

Carmen Dumitrescu Din motive greu de înțeles, dar care s-au simțit în buzunarele și în stomacul beneficiarilor, județul Teleorman fiind singurul din țară care a dat indemnizații mai mici persoanelor cu handicap grav, DGASPC Teleorman nu stă bine deloc cu banii. Probabil că proasta gestionare a resurselor sub stresul cauzat de cercetările procurorilor DNA a dus la această situație. Și ... Read More »

Altă notă de plată la Consiliul Județean Teleorman

Monica Vasilescu Consiliul Județean Teleorman este bun de plată, din nou. După ce aleșii neamului au luat bani de la bugetul județului destinați Învățământului pentru a acoperi furturile de la TelDrum, acum, o altă notă de plată va veni pe masa consilierilor. Povestea acesteia a început prin anul 2016 ( 23 decembrie), atunci când Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) ... Read More »

Evaziune fiscală de 150 de milioane euro la porcinele lui Dragnea?!

Monica Vasilescu Acuzații grave a adus, seara trecută, într-o emisiune TV, Cozmin Guşă. El a vorbit la Realitatea despre o posibilă evaziune fiscală de aproximativ 150 de milioane de EURO, realizată prin intermediul fiului liderului PSD, Valentin Dragnea. Transferul banilor ar fi fost realizat pe filiera interpușilor de la Teldrum și alte firme satelit (Gransiloz, Zooveg, Nutrelo, Ludykon, etc.) Până ... Read More »

EXCLUSIV! Deși e în insolvență, S.C. Teldrum SA mai bifează 9 milioane de lei în Teleorman…

Carmen Dumitrescu După cum se știe deja, compania Teldrum, atribuită de procurori lui Liviu Dragnea, se află în stare de insolvență. Mai mult, chiar în cursul zilei de ieri, 10 octombrie, Înalta Curte a respins cererea lui Liviu Dragnea de a i se ridica sechestrul pus pe avere în dosarul Teldrum. Văzută din exterior, fără a cunoaște aranjamentele care se ... Read More »

Curtea Supremă l-a declarat definitiv incompatibil pe primarul de la Crîngeni

Monica Vasilescu Iulian Lică, primarul PSD de la Crîngeni, este, definitiv, incompatibil. Asta a decis Înalta Curte de Casație și Justiție, ieri, prin soluția de respingere a recursului declarat. Urmează, în mod legal, ca prefectul Florinel Dumitrescu să-și exercite atribuțiile și să emită ordin de eliberare din funcție a primarului incompatibil, pentru a se organiza alegeri parțiale. Reamintim că Agenția ... Read More »