22, august, 2017
Breaking News:

Actualitatea politică

DNA ca DNA, dar unde se duc sturionii lui Dragnea?!

Monica Vasilescu De când oamenii lui Dragnea se confruntă cu doamna Justiția, iar Adrian Gâdea și Mircea Dumitrescu sunt anchetați de DNA pentru aranjamente penale la Seaca, condamnatul plimbăreț și-a cărat tot ce era mai important din balta celebră Belina pentru a șterge urmele. Singura problemă care mai era de rezolvat acum câteva zile la balta de la Seaca, un ... Read More »

Pe tine cine te minte? – Când Inspectoratul pentru Situații de Urgență e mințit de Primăria Alexandria, minciunile politice par apă de ploaie

  Carmen Dumitrescu S-a încheiat Festivalul de Teatru Tânăr Ideo Ideis și, o dată cu el, s-a clarificat și răspunsul la întrebarea organizatorilor: „Pe tine cine te minte?”. Nu de alta, dar acum știm sigur că nu mai e de mirare faptul că politicienii ne mint în campaniile electorale, câtă vreme în Teleorman, instituțiile se mint între ele. Dacă Primăria ... Read More »

Funky Citizens la Alexandria: „Când ești onest în ceea ce faci, limita e cerul!”

Carmen Dumitrescu „Seara povestitorilor” constituie o altă componentă importantă a Festivalului de Teatru Tânăr Ideo Ideis, pentru că aduce laolaltă oameni care au niște povești de spus cu tineri care au niște idealuri de urmărit. Și dintr-o astfel de dezbatere nu poate rezulta decât o motivație accentuată și, uneori, chiar drumuri noi de a merge în căutarea scopului propus. Ei ... Read More »

Invazie de omizi la Alexandria! Pentru că nu s-a făcut dezinsecția, o parte dintre alexăndreni s-au trezit cu larve… în pat

Carmen Dumitrescu Invazia de omizi pare un scenariu rupt în cărțile vechi. În lumea civilizată, astfel de lucruri nu se întâmplă, pentru că dacă autoritățile înțeleg să își facă datoria la timp, e imposibil să se ajungă la invazii de insecte. Și totuși, la Alexandria e posibil! Pentru că la noi, autoritățile sunt mai ocupate cu propaganda decât cu îndeplinirea ... Read More »

Percheziții la Ferma Salcia! ”Au venit procurorii, ne-au arătat mandat și au intrat să verifice”

Monica Vasilescu A venit vremea ca procurorii PICCJ să verifice și ferma Salcia a lui Ștefan Valentin Dragnea, fiul președintelui PSD, care deține 90% din acțiuni, restul de 10% aparținându-i administratorului și directorului general, Ilie Dragne. Încă de dimineață, procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au anunțat că efectuează cercetări într-un dosar având ... Read More »

Sunt ales, dar mă (t)ratez! Consilierul județean Marin Bibina tace și nu face

Monica Vasilescu Sunt ales, dar mă (t)ratez! Unora le place jazz-ul. Altora banii. Şi prea multora… politica. Intrarea în politică, onorabilă prin esenţa ei, nu presupune însă numai statut social şi beneficii materiale, ci şi dorinţa genuină de a oferi ceva comunităţii care îţi acordă, prin vot, încrederea ei. De aceea, odată ajuns într-un for decizional, cel avid de recunoaştere ... Read More »

Distracția costă la Alexandria: 4 miliarde de lei pentru 3 zile aniversare!

Carmen Dumitrescu Cheltuirea cu bun simț a banului public este, pentru orice administrație respectabilă, o prioritate. Practic, ca primar, nu arunci miliarde pe garduri de cimitire și pe băncuțe în parc, în condițiile în care o banală ploaie de vară îți inundă unitatea administrativ-teritoarială. Adică, prioritizezi cheltuielile, în așa fel, încât la final să poți spune că ai rezolvat ceea ... Read More »

ALIANȚA STRADA – o nouă voce

Mulți au ieșit pe stradă în ultimele 6 luni pentru a protesta împotriva corupției, a încercărilor de subordonare a justițitiei, împotriva clasei politice actuale ce se dovedește a fi în totală opozanță față de nevoile și dezideratele a cel puțin 70% dintre români. În iarnă, câțiva protestatari (Alexandra Otilia Tudoran, Marilena Piucă, Sorin Alexandru Șontea, Lucian Piucă), ce nu făcuseră ... Read More »