13, decembrie, 2018
Breaking News:

Actualitatea politică

Deși a lăsat Cimitirul Eroilor în paragină, finul primarului Drăgușin se pregătește să facă bani din… locuri de veci

Carmen Dumitrescu S.C. Piețe și Târguri SRL Alexandria se subordonează Primăriei Alexandria, având ca obiect principal de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Cam în același mod se subordonează și directorul societății, Octavian Teodorescu, primarului Victor Drăgușin, în calitate de fin și, mai ales, de lup numai bun să păzească oile. Nu de alta, dar un control ... Read More »

Un dosar îngropat (II): Cum l-au salvat instituțiile statului pe Dragnea de grupul infracțional-vânătoresc pe care l-a organizat?

Carmen Dumitrescu Prima referire la un grup infracțional organizat de Liviu Dragnea în Teleorman se găsește în rechizitoriul DNA, aferent dosarului Teldrum. Dar puțină lume știe sau își amintește că grupul infracțional organizat nu acționa doar în domeniul furtului de bani europeni, ci și în materie de obținere pe nedrept și fără licitație a celor mai bune fonduri de vânătoare ... Read More »

Gunoiul din Teleorman începe să dea pe-afară. Autoritățile se lamentează pe o grămadă de bani europeni, iar specialiștii anticipează un dezastru ecologic…

Carmen Dumitrescu Chinurile facerii Depozitului de Deșeuri de la Mavrodin au costat cam 21 de milioane de euro. Bani europeni, că buzunarele județului își permit doar să primească. Dar, în esență, investiția era esențială, pentru că depozitarea deșeurilor nu se mai putea face la marginea localităților, ca în statele bananiere și, o dată cu intrarea în Uniunea Europeană, și județul ... Read More »

EXCLUSIV! Un dosar îngropat: fonduri de vânătoare obținute cu semnături de oameni morți sau inventați, cadou pentru Dragnea!

Carmen Dumitrescu În anul 2009 s-a modificat Legea Vânătorii, în sensul că apărea posibilitatea înființării unor asociații de proprietari de terenuri, cu scopul de a atribui gestiunea fondurilor de vânătoare unei anumite asociații de vânătoare. Singura condiție care trebuia să fie îndeplinită era ca această asociație să cuprindă 51% din suprafața fondului cinegetic respectiv. Un fond de vânătoare este suprafața ... Read More »

Prostie ca-n Teleorman, mai rar! Primăria Zimnicea cumpără sarea pentru deszăpezire de la o angajată a instituției!

Carmen Dumitrescu E adevărat că în Teleorman s-au petrecut, de-a lungul anilor, mai multe infracțiuni. Unele dintre ele s-au făcut cu destul cap, pentru a pune justiția în dificultate. Dar altele sunt atât de prostești, încât stai și te întrebi dacă nu cumva oamenii ăștia ne testează doar răbdarea. O răbdare deja proverbială, care ne-a și adus la gradul ăsta ... Read More »

Procurorul DNA cere condamnare pentru Rodica Miloș

Monica Vasilescu Rodica Miloș (fostă Ogrinja, fostă Drăghici) fostă şefă a DGASPC Teleorman (condamnată la 3 ani de închisoare, cu suspendare, în procesul lui Liviu Dragnea) este judecată şi pentru fals intelectual privind angajarea fictiv a unei secretare PSD. Procurorul DNA, prezent astăzi la Tribunalul Teleorman, susține că aceasta ar fi falsificat un raport de evaluare personal în cazul Adrianei ... Read More »

Avocatul Teldrum, dat afară din sala de judecată!

Carmen Dumitrescu Astăzi, 4 decembrie, a avut loc la Tribunalul Teleorman un nou termen în procesul de redeschidere a dosarului Teldrum, la solicitarea procurorilor DNA. Interesant a fost să aflăm, în sala de judecată, că nu prea mai este vorba de Teldrum în dosarul Teldrum, ci despre tot felul de asocieri ciudate, care necesită reprezentare adecvată. Acesta a fost, până ... Read More »

Pauză publicitară pe pagina primarului Victor Drăgușin! Edilul ne îndeamnă să cumpărăm curele de ceasuri scumpe, la doar o zi după ce ne-a dat sarmale de 13.000 de euro!

Carmen Dumitrescu Undeva, în mintea lui Victor Drăgușin, primar de Alexandria, se întâmplă ceva suspect. Nu știm exact cum și de ce, dar e clar că semnele unei percepții distorsionate a realității sunt din ce în ce mai evidente. Știm deja povestea sarmalelor de 13.000 de euro, dar cumva am încercat o explicație prin faptul că Drăgușin e un prieten ... Read More »

Dragnea află sentința în dosarul diplomelor false de ziua lui

Monica Vasilescu Câteva sute de ”genii” școlite fictiv la două universități fantomă din Alexandria, printre care și Liviu Nicolae Dragnea (că nu există infracțiune de care să nu fie acuzat) își așteaptă sentința. Judecătorii au amânat, din nou pronunțarea în acest dosar, termenul fiind dat pentru 6 decembrie, de Sfântul Nicolae. Pentru cei care nu știu, în Alexandria au existat ... Read More »

Centenarul sarmalelor în reședința județului Teleorman

Carmen Dumitrescu Centenarul Marii Uniri s-a desfășurat la Alexandria, reședința județului Teleorman, parcă în realități paralele. În timp ce unii dezveleau statui oferite orașului pe persoană fizică, alții alergau după caserole cu sarmale, într-o frenezie a momentului. Dar nu festiv, ci gastronomic. Aduși parcă cu forța, aleșii locali și demnitarii s-au postat în primul rând, încercând să-și ascundă starea de ... Read More »