27, mai, 2018
Breaking News:

Actualitate

MODIFICĂRI ÎN PLAN RUTIER!

Începând cu data de 20 mai a.c, poliţiştii pot dispune suspendarea înmatriculării în cazul în care inspecţia tehnică periodică a vehiculului nu este valabilă, precum şi dacă noul proprietar nu a solicitat transcrierea transmiterii dreptului de proprietate în termen de 90 de zile de la data dobândirii dreptului de proprietate asupra vehiculului. Începând cu data de 20 mai 2018, vor ... Read More »

Dragnea a pesedizat mai multe instituții publice de la București cu teleormăneni slugarnici

Monica Vasilescu Nu mai este secret pentru nimeni că, de când Liviu Dragnea s-a văzut pe cai mari, la conducerea Guvernului și a Parlamentului și a tuturor instituțiilor publice la nivel de țară, a pus în funcții cu responsabilitate oameni care îi sunt credincioși. Și atât. Teleormăneni mai exact. Dar nu orice fel de teleormănean, că Dragnea nu prea are ... Read More »

La Rădoiești, gunoiul de pe câmp se duce în Cosmos

Monica Vasilescu În Rădoiești, de două zile arde mocnit gunoiul depozitat în câmp, dar autoritățile nu știu nimic și nu au văzut nimic. Groapa de gunoi, mai exact, situată lângă cetatea Briești din comună, este curățată de natură, adică de foc. Un miros îngrozitor, sufocant, rezultă din arderea mizeriei, după cum reclamă oamenii din imediata apropiere a zonei împricinate, dar ... Read More »

Ziua “Porților Deschise” la Colegiul Național “Al.D.Ghica”

Cu ocazia zilei “Porților Deschise”, a avut loc la Colegiul Național “Al.D.Ghica” o adevărată desfășurare de forțe, atât din partea profesorilor, cât și a elevilor. Colegiul i-a avut ca musafiri pe elevii școlilor gimnaziale din oraș, care au avut prilejul să asiste la activități organizate special pentru ei. Astfel au avut ocazia să “călătorească prin lume”, luând parte la activități ... Read More »

Scandal cu săbii, topoare și cuțite în Alexandria

Conform unui cominucat de presă al IPJ Teleorman, poliţişti specializaţi în intervenţie şi cercetare la faţa locului, împreună cu forţe de jandarmi au participat, potrivit competenţelor specifice, pentru dezamorsarea unui conflict izbucnit la locuinţa unei persoane, în municipiul Alexandria, pe strada Cuza Vodă. În fapt, în data de 10.05.2018, orele 15,00, opt  bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 64 ... Read More »

Europa, celebrată la Colegiul Național „Al. D. Ghica”

Pe data de 9 mai, la Colegiul Național “Al.D.Ghica” au avut loc activități menite să marcheze Ziua Europei. Elevii au participat la prezentări Power Point despre țările europene, au organizat un târg de mâncăruri internaționale și s-au costumat în ținutele tradiționale ale țărilor prezentate. Activitățile s-au desfășurat atât în limba română, cât și în limba franceză și engleză. Echipa de ... Read More »