15, decembrie, 2017
Breaking News:

Actualitate

Mara Calista, singurul deputat de Teleorman contra modificărilor la statutul magistraților

Monica Vasilescu Plenul Camerei Deputaților a aprobat, luni, modificările dorite de coaliția PSD-ALDE-UDMR la Statutul judecătorilor și procurorilor. Deputații puterii au votat inclusiv propunerile care stabilesc că procurorii pot fi controlați ierarhic și că statul este obligat să se îndrepte împotriva magistraților care produc prejudicii prin rea-credință sau gravă neglijență. Totodată,  cu 167 de voturi ”pentru” şi 90 ”împotrivă” a ... Read More »

Procurorii pot continua cercetările în cazul Insula Belina, afacerea ”de suflet” a lui Liviu Dragnea

Monica Vasilescu Deși oamenii de pe lângă Insula Belina nu prea au auzit de aquapark, Dragnea le-a promis în 2013 că asta vor avea localnicii din Seaca, dar, între timp, baronul s-a răzgândit și a dat balta celor de la Tel Drum, ilegal. Felul în care a dat-o este cercetat acum DNA, care a reluat ancheta, după ce Curtea Constituțională ... Read More »

Cupa de iarnă – Fotbal Feminin

Fotbalul feminin a luat amploare în ultima vreme în România, dar și în județul nostru. Astfel, AJF Teleorman împreună cu Universitatea Alexandria, Primăria Alexandria și ISJ Teleorman organizează duminică, 17 decembrie, la balonul din incinta Complexului Ștrand Vedea, ora 9.00, un turneu pentru dezvoltarea fotbalului feminin din județul nostru, la care participă fete născute în anii 2005, 2006 și mai ... Read More »

CASA CORPULUI DIDACTIC TELEORMAN IMPLEMENTEAZĂ, ÎN CADRUL PROGRAMULUI ERASMUS+, PROIECTUL ” STRATEGII PENTRU INFORMATIZAREA ȘI EDUCAREA ADULȚILOR”

Proiectul ”STRATEGII PENTRU INFORMATIZAREA ȘI EDUCAREA ADULȚILOR” a debutat la data de 01.09.2017 şi se va finaliza la data de 31.08.2019, având o finanțare de 21.005 Euro prin Programul Erasmus+. Priorităţile proiectului sunt: Educaţia deschisă şi inovatoare în era digitală; Extinderea competenţelor profesorilor în educaţia adulţilor; Întărirea profilului profesiilor didactice în educaţia pentru adulţi; Dezvoltarea unei metodologii inovative care permite ... Read More »

Concert caritabil pentru Alexandru Liviu Stoian, un alt băiețel grav bolnav!

Monica Vasilescu Alexandru Liviu Stoian este un alt băiețel care are nevoie de bani pentru a trăi. El are o suferință din naștere, diagnosticată târziu, deoarece medicii, din cauza lipsei de aparatură, nu au văzut ani la rând că micuțul are o malformație la rinchiul stâng și un nodul la vezică, neștiindu-se, încă, de ce natură este. Acest lucru se ... Read More »

Programare online la pasapoarte simple electronice și temporare în Teleorman

Pentru a veni in sprijinul cetatenilor si a evita aglomeratia si timpul prea mare de asteptare la ghisee, dorim sa va informam ca, incepand cu data de 11.12.2017, solicitantii pasapoartelor simple electronice si temporare pot opta pentru programarea online in judetul nostru, in vederea depunerii cererilor, pe platforma “ePasapoarte.ro“. Totodata, incepand cu 01.01.2018, se suspenda activitatea punctului de lucru din ... Read More »

Creează magie alături de echipa Ursitoare Botez Alexandria

În preajma sărbătorilor, mulți dintre noi ne ducem cu gândul și la persoanele mai puțin norocoase în viață, care au nevoie de sprijin pentru a simți că au pe cineva alături. Printre cei care se gândesc la oamenii societății de mâine, la copii, sunt reprezentanții echipei Ursitoare Botez Alexandria, care organizează, ca și anul trecut, o acțiune cu scop umanitar ... Read More »

Profesoara bătută de elevi în clasă nu dorește să facă plângere. Valeria Gherghe: „Ea crede că elevii clasei respective nu o suportă, dar refuză să ne spună de la ce a început conflictul…”

Carmen Dumitrescu Așa cum relatam săptămâna trecută, la Școala Gimnazială din Poroschia s-au întâmplat lucruri greu de imaginat: o profesoară de educație civică a fost închisă în clasă, bătută și umilită de către elevii ei, care au și filmat totul cu un telefon mobil. Scenele au apărut în spațiul public, astfel că Inspectoratul Școlar Teleorman a luat decizia de a ... Read More »

CSBT Alexandria joacă un meci de baschet pentru a-l ajuta pe Eric, micuțul grav bolnav

Monica Vasilescu Echipa de baschet a Alexandriei, CSBT, vrea să vină în sprijinul micuțului Eric, un băiețel de doar doi ani, grav bolnav, care are nevoie de bani pentru a trăi. Baschetbalistele noastre vor juca următorul meci pentru Eric Mitran (vezi cazul aici) și vă invită la Sala Polivalentă pe toți aceia dintre voi care puteți să-l ajutați pe cel ... Read More »