24, ianuarie, 2019
Breaking News:
Home > Actualitate

Actualitate

Accident cu patru morți la Dobrotești

Accident grav în comuna Dobrotești. Un autoturism care circula pe DN 65, dinspre sat Cucuieți către Dobrotești, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției, carosabilul fiind umed și a lovit un copac aflat pe partea stânga a sensului de mers. În urma impactului, conducătorul auto și pasagerul din dreapta față au fost găsiți în autoturism, iar alti doi ... Read More »

Ouă contaminate cu Fipronil au apărut și la o fermă din Olt, ce aparține companiei AT GROUP Prod Impex SRL din Drăgănești Vlașca. Scandalul continuă…

Carmen Dumitrescu Alte ouă contaminate cu Fipronil, un insecticid periculos pentru sănătatea umană și interzis în Uniunea Europeană, s-au depistat la o fermă avicolă din județul Olt. Ferma aparține aceleiași firme din Teleorman, la a cărei fermă din Drăgănești Vlașca s-au sechestrat peste 4 milioane de ouă contaminate cu insecticidul în cauză. Este vorba despre societatea AT GROUP PROD IMPEX ... Read More »

Programul Happy Cinema Alexandria pentru săptămâna 25-31 ianuarie

Format 1 SCAPĂ, DACĂ POȚI, AVANPREMIERĂ, Acțiune NORMAL 99′ N15 Miercuri 19:40 Joi 19:40 CALMUL DINAINTEA FURTUNII, AVANPREMIERĂ, Dramă NORMAL 106′ N15 Miercuri 21:30 Joi 21:30 CUM SĂ-ȚI DRESEZI DRAGONUL 3 (DUB) 3D, AVANPREMIERĂ, Animație 3D 110′ AG Sâmbătă 13:10 Duminică 13:30 DESTROYER, PREMIERĂ, Acțiune NORMAL 123′ AP12 Vineri 22:00 Sâmbătă 19:10 Duminică 18:40 Luni 16:40 Marţi 19:10 Miercuri 17:00 ... Read More »

Deputat Mara Calista: ”Programul pentru școli, încă un eșec al actualei guvernări”

A trecut un semestru de școală și copiii nu au văzut nici măcar un măr, să nu mai vorbim de alte fructe, lapte, produse lactate sau biscuiți. Acest lucru se întâmplă deși participarea României la Programul pentru școli al Uniunii Europene a fost aprobată prin legea nr. 55/2018, în vigoare din 11 martie 2018 cu completările impuse de cerințele și ... Read More »

Cât de mult respectă fiica lui Gheorghiaș, acționar TelDrum, codul etic al Corpului diplomatic

Nu mai este un secret pentru nimeni că fiica unui vechi prieten al lui Liviu Dragnea, fost acționar la TelDrum – Mugurel Gheorghiaș, este consul general la Torino. Ioana Gheorghiaș reprezintă, de mai bine de șase luni, Consulatul României și recent a fost văzută la un eveniment diplomatic, alături de consulul Valentin Popescu, ambii în ținute care au atras atenția. ... Read More »

Institutul „Cantacuzino” confirmă 9 cazuri de îmbolnăvire cu gripă de tip A în Teleorman, majoritatea în zona Roșiorii de Vede

Carmen Dumitrescu Gripa de tip A continuă să facă victime și în Teleorman, iar potrivit noilor raportări, virusul gripal periculos a fost identificat în cazul a 9 persoane, majoritatea din zona Roșiorii de Vede. Un tânăr a murit în urmă cu câteva zile, pe fondul complicațiilor preexistente și sute de oameni se prezintă la Camera de Gardă a spitalelor din ... Read More »

Prin labirintul memoriei, dincolo de lacătele tăcerii, cu scriitura profundă a Elei Nicolau…

Carmen Dumitrescu A face o incursiune în memorie nu e niciodată ușor. Cu atât mai mult cu cât, atunci când o faci, încerci să înțelegi ce ți s-a întâmplat și dai evenimentelor întâmplătoare un sens coerent. Scriitoarea Ela Nicolau își asumă, însă, această încercare teribil de grea în cea mai recentă apariție editorială a sa, intitulată cu o sinceritate dusă ... Read More »

Programul filmelor la Happy Cinema Alexandria

Format 1 GLASS, PREMIERĂ, Dramă NORMAL 129′ N15 Vineri 19:30 Sâmbătă 21:40 Duminică 21:40 Luni 22:00 Marţi 21:40 Miercuri 21:40 Joi 21:40 FAMILIE DE-A GATA, PREMIERĂ, Comedie NORMAL 119′ AP12 Vineri 17:00 Sâmbătă 16:40 Duminică 16:40 Luni 14:20 Marţi 16:40 Miercuri 16:40 Joi 16:40 PAPILLON, PREMIERĂ, Crimă NORMAL 133′ N15 Vineri 22:00 Sâmbătă 21:50 Duminică 21:50 Luni 21:40 Marţi 21:50 ... Read More »

De ce tace Direcția Sanitar Veterinară Teleorman în povestea milioanelor de ouă contaminate? Cine, ce și cât ascunde?

Carmen Dumitrescu Direcția Sanitar Veterinară Teleorman e foarte rar vedetă a peisajului mediatic. Dar și când e, chestiunile sunt de-a dreptul înfiorător de grave. Contextul a permis ieșirea la suprafață a slugărniciei instituției publice în fața politicului, demonstrând în clar cum administrația joacă după cum îi cântă politicul. Am văzut asta în cazul pestei porcine, despre care nici acum nu ... Read More »

Milioane de ouă contaminate cu o substanță periculoasă, identificate într-o fermă din Teleorman

Carmen Dumitrescu O fermă avicolă din localitatea Drăgănești Vlașca se află sub sechestru de mai bine de o lună, după ce Direcția de Sănătate Teleorman a constatat că milioane de ouă erau contaminate cu o substanță interzisă.  În luna noiembrie a anului trecut, medicii veterinari din cadrul DSV Teleorman au efectuat un control tematic la sediul unei ferme din localitatea ... Read More »