12, decembrie, 2018
Breaking News:

Elevii au adus ”Mirajul Crăciunului” la PNL Alexandria

Monica Vasilescu

cocursLa fel ca anul trecut, consilierul local Florin Titirișcă, alături de Organizația de Femei a PNL Alexandria, a îndemnat tinerii să fie creativi și le-a răsplătit imaginația și talentul. În acest sens, a fost organizat concursul de eseuri numit ”Mirajul Crăciunului”, gândit de Organizația de Femei a PNL Alexandria, pentru copiii din municipiu, de la clasa a III-a, până la clasa a XI-a. 15 participanți au dat curs ideii de a-și arăta talentul literar, după cum am aflat de la profesorul Doinița Toma, președintele Organizația de femei a PNL Alexandria și, totodată, președintele Juriului.

Aceasta ne-a spus că recompensele au constat în bani, astfel: Premiul întâi – 200 lei, Premiul doi – 150 lei, Premiul trei – 100 lei, Mențiune – 50 lei, dar și în premii de participare, ne referim aici la o diplomă și la un cadou de la Moș Crăciun. Toate lucrările au fost analizate riguros de Juriul format din: Doinița Toma, Eliza Bouleanu, Tatiana Popescu, Elena Armeanu și Pepino Iordănescu.

În urma deliberării, premiul I a revenit elevei Georgiana Lungu, de la Școala Generală nr. 5, clasa a VIII-a, pe locul II s-a poziționat Miruna Casiana Dumitrașcu, de la Liceul Pedagogic ”Micea Scarlat”, clasa a XI-a, iar locul III a fost ocupat de Augustin Ștefan Zăbavă, elev în clasa a IX-a, la Liceul Pedagogic ”Micea Scarlat”. Au fost acordate și două mențiuni, obținute de Daria Teodora Burtea, elevă în clasa a VII-a la Școala Generală ”Mihai Viteazul„ și de Alexandra Oana Rizea, clasa a IX, la de la Liceul Pedagogic ”Micea Scarlat”.

După ce a înmânat premiile, consilierul local Florin Titirișcă, cel care a susținut financiar concursul, a promis că va continua să sprijine asemenea activități, fiindcă, în Alexandria, sunt foarte mulți copii cu deprinderi în diferite domenii, iar aceștia trebuie identificați, promovați și încurajați.

Lasă un răspuns