21, ianuarie, 2019
Breaking News:

Doi teleormăneni, conducători ai PSD. Viorica Dăncilă a devenit președintele femeilor social-democrate

Monica Vasilescu

viorica dancila

Teleormanul are, în momentul de față, doi reprezentanți în fruntea Partidului Social Democrat. Viorica Dăncilă a fost aleasă să conducă organizația națională a femeilor social-democrate, după o perioadă în care a asigurat interimatul, în timp ce Liviu Dragnea pregătește terenul pentru a deveni și el șef cu acte-n regulă.

Femeile social-democrate din toată țara i-au încredințat, astăzi, la Teatrul de Operetă și Musical ”Ion Dacian” din București, europarlamentarului Viorica Dăncilă, misiunea de a le reprezenta la nivel național. Ea a fost singurul candidat la funcția de președinte al Organizației Femeilor Social Democrate și a primit vot unanim. La eveniment s-au aflat și 22 de delegate din Teleorman, în frunte cu președintele organizației de femei a PSD-ului județean, Tatiana Sandu. Aceasta, alături de Viorica Dăncilă-europarlamentar, Cristiana Neicu-consilier județean, Florica Bărbulescu-primar Uda Clocociov, Ioana Magereanu-primar Ștorobăneasa, Iuliana Valentina Vișan-viceprimar Zimnicea și Violeta Gâdea-viceprimar Segarcea Vale au fost desemnate componente ale Consiliului Național al OFSD.

”Este pentru mine o mare responsabilitate, o mare onoare, dar, așa cum le știu eu pe social-democrate, vor da dovadă de implicare. Știm toate că femeile sunt dintotdeauna implicate și pun suflet în ceea ce fac, indiferent de domeniul în care activează”, a declarat Viorica Dăncilă la final.

Prezent la eveniment, președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, căruia femeile social-democrate i-au arătat susținerea privind candidatura la șefia partidului, a spus despre noul conducător al pesedistelor că este o alegere bună. ”Pot spune că pe Viorica am ajutat-o să intre în politică. Ea a promovat în politică și a căpătat experiență într-un mod sănătos, nu arzând etape. Cred că este o alegere bună să fie președinte, în acest moment, al organizației de femei și cred că va putea să ducă mai departe toate proiectele Rovanei Plumb.”

Lasă un răspuns