17, octombrie, 2017
Breaking News:

Casa de copii nu este acasă nici pentru Liviu Dragnea! Baronul se declară nevinovat și vine cu martori la următorul termen din proces

Monica Vasilescu

Sistemul de stat, căpuşat de ai PSD-ului, este acum în prim-planul instanțelor de judecată mai mult ca oricând. Instituția publică numită Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, mai exact, pe unde a avut carte de muncă și Bombonica lui Dragnea, pe vremea când îi stătea alături în certificatul de căsătorie, se află în această perioadă în vizorul judecătorilor, fiindu-i analizată activitatea din ultimii ani, despre care am tot scris că ar fi fost periclitată grav de influență roșie. Fosta doamnă Dragnea și alți angajați ai instituției aflată sub oblăduirea Consiliului Județean Teleorman fac parte dintr-un dosar în care baronul este acuzat de abuz în serviciu și fals intelectual. Astăzi a avut loc a doua înfățișare a părților din dosar, iar procesul a fost amânat. La ieșirea din sală, Liviu Dragnea a declarat că este nevinovat și a cerut să aducă martori la proces care să certifice spusele sale. La polul opus declarației șefului de pesedei, trei dintre cei nouă inculpați în dosarul lui Liviu Dragnea și-au recunoscut vinovăția în fața instanței, astăzi. Este vorba despre cele două membre ale Partidului Social-Democrat angajate fictiv la Direcția de Asistență Socială Teleorman și fostul șef al Serviciului Administrativ al instituției.

Procesul ”angajatorului de pesediști” s-a amânat pentru data de 28 martie 2017 și oricât de mulți martori vor veni să-l susțină pe baron la judecată, cu toții știm că în județul lui Dragnea partidul roșu este pepiniera de cadre a tuturor instituțiilor de stat din Teleorman.

 

Lasă un răspuns